Karabucak Ortaokulu


Vizyon: İstiyoruz ki ; Yönetici, öğretmen, öğrenci, veli ve personelimiz; •Sevinci, mutluluğu, hüznü paylaşsın. •İnsanları yönetmek değil, insanlarla yönetme noktasına gelsin. •Elde olanla yetinmeyip hep daha iyiyi istesin. •Ülkesine ve milletine faydalı olmak için eldeki tüm imkanları sonuna kadar kullansın. •Zamanın bir mücevher olduğunu öğrensin. •Sadece bilgiyle değil, bildiklerini uygulamayla başarılı olunacağını bilsin. •Hiç kimsenin bir diğerine üstünlüğünün olmadığını bilsin ve ona göre davransın. •Karşılıklı sevgi ile her türlü görüşü dinlesin ve tartışsın. •Kimden geldiğine bakmadan tüm doğruları kullanabilsin.

Misyon: Öğrencilerimizi; Atatürk İlke ve Esaslarına bağlı, çağdaş, vatanını ve milletini seven, kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden, özgüveni yüksek, insan hak ve özgürlüklerini, hoşgörüyü, demokrasiyi ve sevgiyi benimsemiş bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar: 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı PTS 6. Sınıf Demre Resmi Okullar Birinciliği............................ 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı SBS Demre Beşinciliği................................................... 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı PYBS Burs Kazanan 4 Öğrenci

Saatler: 09:00-15:35
Isınma: Klima
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunları, Kros Müsabakaları, Futbol Turnuvaları, Voleybol Turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: İl Projeleri

Telefon - yoktur

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://karabucakortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KARABUCAK MAHALLESİ ESKİ KAŞ CADDESİ İLKOKUL ÇIKMAZI NO4 DEMRE/ANTALYA

Öğretmen :13
Öğrenci :89
Derslik :5
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1004
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Demre, Antalya körfezinin batısında, Teke Yarımadası´nın güneyinde yer alan bir ilçe olup, doğusunda Finike İlçesi, batısında Kaş İlçesi, güneyinde ise Akdeniz ile sınırdır.

Adres - KARABUCAK MAHALLESİ ESKİ KAŞ CADDESİ İLKOKUL ÇIKMAZI NO4 DEMRE/ANTALYA

Ulaşım Antalya İlçeler Otogarından her 20 dakikada bir Demre´ye araç vardır. Fethiye Otogarından da her 30 dakikada bir Demre´ye araç bulunabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, Demre İlçesi Merkez okullarındandır. Okulumuzun ilçe merkezine uzaklığı 3 km´dir. Okulumuzun il merkzine uzaklığı 140 km´dir.